Referenties

Nieuwe en lopende projecten

 

Logo de PhilipsOp dit moment werkt Laurrence mee aan een nieuw en spannend project van Philips Health Systems voor de Franse markt. Meer kunnen we helaas niet vertellen…

 

Voor het Franse merk Yves Rocher, expert in de natuurlijke cosmetica, schrijven we en hertalen we regelmatig off- en online reclamemateriaal ten behoeve van Wallonië.


De Benelux afdeling van de Franse bandengigant Michelin doet al jaren een beroep op Laurrence om Franse content te produceren voor het intranet.

Odesi (Den Haag) is een online winkel van design meubels ontworpen door Nederlands talent. We ondersteunen op tekstueel niveau de ambities van het merk in Frankrijk.

 

Afgeronde projecten

 

Logo d'UnileverVoor Yunomi (Franstalig België), het online platform voor vrouwen en door vrouwen van Unilever, schreven we dagelijks artikels over koken, lifestyle, beauty, gezondheid, etc. Ook was Laurrence ‘community manager’ van de Yunotes, het forum en hart van Yunomi.

Schermafbeelding 2016-04-19 om 21.55.27Zo’n 4 maanden lang zijn we ad interim verantwoordelijk geweest voor de Belgische en Franse websites van HEMA. We hebben veel leuke nieuwe content geschreven voor dit premium Nederlands merk.

Guus Welling is de uitvinder van de Plassticker™ en met zijn bedrijf Invented 4 kids™ heeft hij allerlei originele producten op de markt gebracht voor baby’s en kleine kinderen. Zijn website is voortaan beschikbaar in het Frans.

Als ‘ambassadeurs’ in Amsterdam schreven we regelmatig artikelen in het Frans voor de website van Thalys, de sneltrein tussen Amsterdam en Parijs. We lieten bijzondere plekken in de hoofdstad aan Franstalige bezoekers ontdekken.

 

Voor het Tassenmuseum in Amsterdam hebben we aan zowel een nieuwe rondleiding alsmede aan een nieuwe brochure in het Frans meegewerkt.

 

De Belgische Nationale Loterij zocht een expert vertaler die affiniteit had met zowel IT- als juridische teksten. Een onverwachte opdracht vanuit het moederland, erg intensief maar ook zeer leerzaam!

 

Reacties zijn gesloten.