Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website van Laurrence. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De website is bedoeld om informatie te verschaffen over Laurrence en alle door Laurrence aangeboden diensten. Laurrence zorgt ervoor dat deze informatie zo nauwkeurig en actueel mogelijk blijft. Echter is de verschafte informatie niet contractueel bindend. Laurrence accepteert geen aansprakelijkheid, verplichting of verantwoordelijkheid voor fouten of weglatingen in de inhoud van deze website.

Alle teksten en afbeeldingen (foto’s en logo’s) op deze website zijn in het bezit van Laurrence.

Verwijzingen naar derden houden niet automatisch bevestiging, goedkeuring of aanbeveling in of verband met Laurrence.  Laurrence is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van verbonden websites. Deze links worden alleen als extra service aangeboden.

Gebruik van deze website geschiedt op eigen risico.

Laurrence is gerechtigd aanpassingen, verbeteringen, correcties en/of veranderingen te maken op deze website, mits tijdig aangekondigd.

Laurrence respecteert de privacy van alle bezoekers van deze website. Er worden via deze weg geen persoonsgegevens verzameld. Gegevens van bezoekers worden niet langer opgeslagen of gebruikt dan voor het doel waarvoor deze aan Laurrence zijn verstrekt.

 

Reacties zijn gesloten.